Відомий український воєначальник, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов зробив несподівану для всіх заяву. Він заявив про те, що у близькому оточенні Путіна є українські агенти. Так, це говорить про те, що українська розвідка чудово знає, що відбувається у Кремлі.

Відповідну публікацію оприлюднили у соціальній мережі, посилаючись на слова Кирила Буданова.

Всі чудово розуміють, наскільки важливою є точна і правдива інформація під час війни. За словами начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у Кремлі є українські агенти, які являють собою «очі та вуха».

«В оточенні Путіна є агенти ГУР МО, - Буданов Про те, наскільки широка мережа агентур, Буданов не сказав. За словами голови ГУР, знаходити людей, які йдуть на співпрацю, щодня стає дедалі легше, а основною мотивацією співпраці з українською розвідкою є «можливість нормального існування у майбутньому»», - повідомляється у соціальній мережі.

Не важко зрозуміти, чому це відбувається, оскільки Путін робить все, щоб знищити не лише Україну, а й саму Росію своїми божевільними діями. Однак на боці України весь цивілізований світ, тоді як Росія стає дедалі більш ізольованою.

Читайте також:

Відкриття другого фронту: відомий таролог розклала на картах плани Путіна на 24 лютого

Це знак: Росія зганьбилася з випробуванням "грізної ракети Путіна" під час приїзду Байдену до Києва

Готуйтеся йти у притулки: астролог розповіла про плани Путіна на 24 лютого