Продукти (на 3 порції):

  • сир (жирністю 18%) – 300 г;
  • яйце – 1 шт;
  • сир плавлений вершковий "Янтар" - 100 г;
  • борошно – 40 г + для роботи з тестом;
  • олія рослинна - 30 г;
  • цукор – 20 г;
  • какао-порошок – 10 г;
  • цукрова пудра – 20 г.

Сир викладаємо в глибоку миску та додаємо до нього плавлений сир. Суміш потрібно добре перемішати ложкою, вилкою або товкачем, щоб розім'яти всі грудки сиру.

Убийте невелике яйце та перемішайте.

Всипте цукор і перемішайте.

В окрему миску просійте борошно та какао. Перемішайте.

Всипте суміш борошна з какао до сирної маси - повинна вийти густа та липка маса.

У тарілочку або на дошку всипте трохи борошна. Ложкою беремо порцію сирної маси і пануємо з усіх боків у борошні.

Потрібно сформувати круглу заготівлю завтовшки приблизно 1 см.

Далі розігріваємо сковороду з олією і викладаємо туди сирники.

Смажте сирники на вогні нижче середнього по 2-3 хвилини з кожного боку, до рум'яної скоринки.

Викладаємо сирники на паперовий рушник, щоб видалити залишки олії.

Готові шоколадні сирники потрібно посипати цукровою пудрою і подавати до столу.

Читайте також:

Просто і дуже ситно: рецепт запіканки з картопляного пюре, фаршу та квашеної капусти

Ніжно та чарівно: незвичайний рецепт приготування кави з молоком та додаванням халви

Різке подорожчання молочки: скільки зараз коштує молоко, олія та вершки