Продукти (на 3 порції):
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- сир (жирністю 18%) – 300 г;
- яйце – 1 шт;
- сир плавлений вершковий "Янтар" - 100 г;
- борошно – 40 г + для роботи з тестом;
- олія рослинна - 30 г;
- цукор – 20 г;
- какао-порошок – 10 г;
- цукрова пудра – 20 г.
Сир викладаємо в глибоку миску та додаємо до нього плавлений сир. Суміш потрібно добре перемішати ложкою, вилкою або товкачем, щоб розім'яти всі грудки сиру.
Убийте невелике яйце та перемішайте.
Всипте цукор і перемішайте.
Всипте суміш борошна з какао до сирної маси - повинна вийти густа та липка маса.
У тарілочку або на дошку всипте трохи борошна. Ложкою беремо порцію сирної маси і пануємо з усіх боків у борошні.
Потрібно сформувати круглу заготівлю завтовшки приблизно 1 см.
Далі розігріваємо сковороду з олією і викладаємо туди сирники.
Смажте сирники на вогні нижче середнього по 2-3 хвилини з кожного боку, до рум'яної скоринки.
Викладаємо сирники на паперовий рушник, щоб видалити залишки олії.
Готові шоколадні сирники потрібно посипати цукровою пудрою і подавати до столу.
Читайте також:
Просто і дуже ситно: рецепт запіканки з картопляного пюре, фаршу та квашеної капусти
Ніжно та чарівно: незвичайний рецепт приготування кави з молоком та додаванням халви
Різке подорожчання молочки: скільки зараз коштує молоко, олія та вершки