У мережі розмістили цікавий рецепт смачної страви німецької кухні – картопляна запіканка з м'ясом та квашеною капустою. Так, цей незвичайний рецепт може урізноманітнити раціон будь-якого українця та порадувати своїм пряним ароматом, а також унікальним смаком.

Для того, щоб приготувати ситну та соковиту запіканку, знадобиться кілька інгредієнтів: півкілограма свинячого фаршу, півкіло картоплі, півкіло квашеної капусти, 150 гр. твердого сиру, 70 гр. цибулі, чайна ложка кмину, 20 мл соняшникової олії, 5 гр. свіжої петрушки, сіль та перець – за смаком.

Спочатку потрібно нарізати картоплю невеликими шматками, покласти в каструлю, залити водою, посолити, довести до кипіння та готувати 20 хвилин.

Після цього потрібно включити духовку та розігріти до 190 градусів, а з готової картоплі зробити пюре.

Потім необхідно дрібно нарізати цибулю і додати її до фаршу, все це посолити і поперчити, добре перемішуючи. Усю цю суміш потрібно підсмажити на сковорідці близько 10 хвилин.

Також потрібно взяти форму для запікання і змастити її олією, а потім викласти фарш і розрівняти. Другим шаром буде квашена капуста, яку потрібно посипати кмином. Третім шаром стане картопля, яку також потрібно буде розрівняти, та й четвертий шар - натертий зверху сир.

Після процедури потрібно накрити форму фольгою і поставити в розігріту до 190 градусів духовку, щоб запікати 40 хвилин. Як пройде 40 хвилин, потрібно зняти фольгу і поставити назад в духовку на 10-15 хвилин. Готову страву рекомендується посипати зверху зеленню.

Читайте також:

Ніжно та чарівно: незвичайний рецепт приготування кави з молоком та додаванням халви

Ресторанна подача: рецепт курячого супу з гарбузом, плавленим сирком та рисом