Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях, Василь Ломаченко (його професійний рекорд складає 17 перемог, у тому числі 11 нокаутів та 2 поразки), вирушив до Сполучених Штатів Америки, щоб там продовжити підготовку до майбутнього бою з Девіном Хейні. Хейні є володарем чотирьох поясів: WBC, WBA, IBF та WBO у легкій вазі, а сутичка Ломаченка та Хейні запланована на 20 травня цього року.

Вже в США Ломаченко звернувся до своїх шанувальників. Докладніше про це інформує Обозреватель.

"Я хочу сказати велике спасибі тим, хто підтримує мене протягом моєї боксерської кар'єри, протягом моєї аматорської кар'єри. Це дуже важливо для нас. І продовжуйте стежити", - заявив Ломаченко в інтерв'ю Youtube-каналу ESNEWS .

Нещодавно проєкт "Чесно" вніс Василя Ломаченка до списку державних зрадників. Причиною такого рішення стала публікація відео проповіді митрополита Лонгіна в Instagram, в якій він звинуватив Україну у війні проти церкви та віри. Це викликало бурхливу реакцію української громадськості й, як наслідок, призвело до включення Ломаченка до реєстру державних зрадників.

Варто зазначити, що Ломаченко – колишній професійний боксер, який досяг значних успіхів у своїй кар'єрі, зокрема став чемпіоном світу у трьох вагових категоріях. Однак, у світлі останніх подій, його ім'я виявилося на слуху не лише у шанувальників боксу.

Читайте також: