Українцям нагадали, яке церковне свято буде 21 лютого. Так, це говорить про те, що цього дня не можна робити певних речей, щоб не привернути до себе біди та невдачі.

Цю новину опублікували на порталі новин «УНІАН»

Як повідомляється, 21 лютого – Захар'єв день. Цього дня віруючі також вшановують пам'ять великомученика Феодора Стратилата.

Відомо, що пророк Захарій Серповидець народився за півтисячі років до Різдва Христового. Він був одним із 12 менших пророків і знаменитим провидцем. Саме він розповів людям про те, що Ісус увійде до Єрусалиму і про те, як Юда зрадить його.

Крім цього, 21 лютого вшановується пам'ять Феодора Стратилата, який є святим з Євхаїта. Практично з народження він мав унікальні дари і знання. Повідомляється, що Бог наділив його істиною, яка допомогла йому перемогти змія.

Важливо повідомити, що 21 лютого не можна брати до рук довгі палиці та плюватися. Ще категорично забороняється щось піднімати із землі, особливо гроші.

Настійно рекомендується цього дня дотримуватися всіх заборон, оскільки якщо цього не зробити, то можна залишитися без фінансового благополуччя, і не тільки.

Читайте також:

Таке подавали панам: як приготувати в духовці м'ясо по-селянськи з картоплею та яйцями.

Просять лише тисячу доларів: у якому стані можна купити перший український позашляховик часів СРСР. Фото

Будуть неприємні сюрпризи: ФОПів попередили про нові штрафи та підвищені податки

ПриватБанк може заблокувати вашу картку: що потрібно знати та хто ризикує