Потужні пориви вітру та різкі стрибки температури – з цими неприємними погодними умовами зіткнулися усі українці вчора, 18 лютого.

Негода наробила лиха у багатьох регіонах України, проте на Львівщині потрапляли дерева, а також пропало світло.

Докладніше про це інформує РБК-Україна, посилаючись на місцеві органи самоврядування.

Повідомляється, що було зафіксовано падіння дерев, у тому числі на проїжджу частину. Дорожні служби намагаються ліквідувати наслідки урагану, а поліція забезпечує безпеку дорожнього руху по області та у Львові.

У ДСНС рекомендують не залишати автомобілі біля дерев, білбордів та інших споруд, що мають властивості падати від різких поривів вітру. Також слід максимально уникати прогулянок під деревами, електроопорами та рекламними щитами.

Скріншот із сайту РБК-Україна

Скріншот із сайту РБК-Україна

Скріншот із сайту РБК-Україна

Також інформується, що через погіршення погоди у Львівській області зафіксовано відключення електроенергії. Енергетики відновлюють електропостачання.

"Сьогодні у Львівській області не впроваджено графіки аварійних або погодинних відключень, проте зафіксовано знеструмлення внаслідок сильних поривів вітру. Через вітер гілки дерев з-за меж охоронних зон ліній потрапляють на дроти і ушкоджують мережі та викликають знеструмлення", - йдеться у повідомленні . " Львівобленерго".

Читайте також: