Курячі яйця – це джерело корисних речовин, таких як високоякісний білок, корисний жир, різні вітаміни, холестерин та мінерали (залізо, кальцій та калій).

Але користь від яєць буде лише тоді, коли продукт буде максимально свіжим, якісним та натуральним. А для цього потрібно правильно зберігати продукт у холодильнику.

Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Ще бабусі знають про особливий секрет, який допоможе продовжити термін зберігання яєць у холодильнику. Для цього просто необхідно натерти шкаралупу олією.

Слід нанести масло на яйце тонким шаром, рівномірно покриваючи всю поверхню шкаралупи. Таким чином утворюється захисна плівку, яка дозволить збільшити в рази термін зберігання яєць як домашніх, так і магазинних.

Важливо, що термін зберігання курячих яєць у холодильнику може бути до 28 днів за дотримання температурного режиму. Однак є ще кілька лайфхаків, крім соняшникової олії, дотримання яких допоможе продовжити термін зберігання продукту.

Необхідно дотримуватися правильного розташування продукту – гострим кінчиком донизу. Також слід віддати перевагу картонному, а не пластиковому контейнеру. Для зберігання в холодильнику найкраще віддавати переваги середнім полицям холодильника – там перепад температури найменший.

Читайте також: