Після того, як усі українці спробують приготувати сендвіч українською, жодні закриття McDonald's не будуть нам страшні. Про те, як створити справжній український сендвіч, розповів шеф-кухар Євген Клопотенко.

Інгредієнти для сендвіча:

Маринад для буряків:

Заздалегідь необхідно зварити або запекти один середній буряк.

Після приготування буряк слід охолодити та очистити від шкірки. Потім нарізаємо її слайсами та кладемо в миску для маринування. До буряків додаємо 2 ст. л. винного або яблучного оцту 6%, 100 мл води та вичавлюємо 1 зубчик часнику. Вода повинна повністю покривати наші буряки. Маринуємо це все 30-40 хв.

Беремо 4 шматочки хліба та обсмажуємо на сухій сковороді з обох боків до золотистої скоринки. На це піде приблизно 2 хвилини.

Для одного сандвіча потрібно два шматочки хліба.
Змащуємо шматочки хліба гірчицею і на кожен викладаємо інгредієнти у такій послідовності:
  • сир, складений удвічі;
  • 2-3 слайси буряків;
  • грудинку, також складену вдвічі.
Посипаємо начинку кмином - він додасть легкого аромату та смаку кропу.
Один великий бутерброд кладемо на інший. Таким чином, у нас виходить сендвіч із великою начинкою всередині.