У столиці України в одному із закладів отруїлися відвідувачі. Як повідомляється, вони їли страву з червоної риби та яєць.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «obozrevatel»

Гостей та мешканців Києва попередили про те, що в одному із столичних закладів отруїлися відвідувачі. Так, вони отримали захворювання кишківника через інфекцію, що досить сильно насторожує.

Ні для кого не секрет, що працівники громадського харчування повинні ретельно стежити за продукцією, яку вони подають відвідувачам. Однак цього разу в одному із столичних закладів люди отримали серйозне отруєння стравою з яєць та червоної риби.

Прес-служба Київського міського центру контролю та профілактики хвороб дізналася про цей інцидент і вирушила до соціальної мережі, щоб звернутися до гостей та мешканців столиці.

«Інформація про захворювання на гостру кишкову інфекцію серед громадян. Станом на 15 лютого до Центру надійшло 5 екстрених повідомлень про захворювання на гострий ентероколіт - 4 серед жителів міста Києва та 1 - Київської області», - повідомляється у зверненні.

Важливо зазначити, що цей інцидент стався 10 лютого у закладі у Голосіївському районі. На превеликий жаль, 5 людей було відправлено до лікарні через гостре отруєння.

Читайте також:

Чи потрібно робити запаси: що відбувається з цінами на продукти

Вас ненавидітимуть: які продукти в рази посилюють дикий запах поту. Краще від них відмовитись

І навіть звичайна картопля: названо топ продуктів, які не можна розігрівати в мікрохвильовій печі

Підходить для детоксикації: названо звичайні продукти, за допомогою яких можна швидко почистити печінку.