Багато українців пам'ятають резанансну ДТП в Одесі, що сталася 14 січня 2022 року. Тоді на величезній швидкості автомобіль Mercedes спочатку врізався в легковик KIA, потім в евакуатор, а потім влетів у відбійник. Евакуатор від зіткнення відкинуло у фуру, а 27-річна дівчина-водій елітного Mercedes поплатилася за свою нерозсудливість життям. Нею виявилася Вікторія Данченко, дружина відомого футболіста.

Про те, як захисник луганської "Зорі" Олег Данченко переніс особисту трагедію, практично нічого не відомо. Ще б пак, лише на 9-й день після смерті молодої дружини він у соцмережах залишив коротке послання. Ось тільки, схоже, потойбічний світ міцно "вчепився" у цю родину.

Так стало відомо, що Олег Данченко днями переніс клінічну смерть на тренуванні під час зборів у Туреччині.

Про це повідомляє Telegram-канал "Футбол 2.0".

Цю інформацію також підтвердили у "Шахтарі", де заявили, що гравець пережив клінічну смерть.

Відомо, що інцидент стався 12 лютого на зборах Туреччини.

Журналіст Михайло Співаковський у своєму Telegram-каналі додав, що у 28-річного українського футболіста тричі зупинялося серце, а врятувати його вдалося тільки завдяки австрійським лікарям, які були поруч, які мали дефібрилятори.

Наразі Данченко перебуває у реанімації. Деталі його стану наразі не повідомляються. Футбольний клуб Зоря, за який виступає захисник, не коментував ситуацію із гравцем.

Зазначимо, що за час своєї кар'єри в жодному клубі Олег не мав проблеми з серцем.

Данченко перейшов до «Зорі» у січні минулого року із грецького клубу АЕК. Луганський клуб орендував захисника на півтора роки із опцією викупу.

У складі луганців Олег зіграв 17 матчів у всіх турнірах, зробив одну гольову передачу.

Читайте також:

Працює "творцем карми": Ані Лорак показала свого нового коханого

Названо найнебезпечнішу тещу за знаком Зодіаку: зять захоче втекти на інший кінець земної кулі

Тернопільський бізнесмен вирішив продати колекцію своїх унікальних ретро-автомобілів. Фото