Кожен з нас плануючи шлюб, сподівається провести з коханою людиною все життя. При цьому рідко хто замислюється, хто ще увійде до новоспеченої родини і як саме поведінка і ставлення нових родичів позначатимуться на стосунках молодят. Ще б пак, кожна теща і свекруха вважають своїм святим правом і навіть обов'язком повчати молоде подружжя, допомагати їм "правильно" виховувати дітей і взагалі, стежити за тим, щоб у їхньому домі все було як годиться. Але є такі тещі, яких краще триматись подалі, бо спокійного життя точно не буде.

Так, видання Апостроф написало, від якої тещі треба триматися якомога далі.

Навіть найміцніший шлюб зможе зруйнувати жорстока мама дружини, яка з якоїсь причини, або взагалі без видимого приводу, не злюбить свого зятя.

Якщо теща народилася у проміжку з 22 серпня по 23 вересня, тобто народжена під знаком Зодіаку "Діва", новій родині рекомендується оселитися подалі від неї.

Усі анекдоти із серії про отруєні грибочки писані саме з неї.

Теща-Діва завжди й скрізь пхає свого носа, прискіпується з найменшого приводу і завжди знайде якийсь недолік, навіть якщо його немає.

Така жінка любить, може, практикує обговорення зятя зі своїми подругами, перемиваючи тому всі кісточки.

А під час сімейних зустрічей вона довго смакуватиме розповідати про недоліки обранця своєї доньки. Ця теща може навіть сприяти розпаду шлюбу, плетучи інтриги за їхньою спиною.

Читайте також:

Українців уже готують до подорожчання картоплі: коли чекати на стрибок цін

Захочеться з'їсти пару штук: як зробити ніжний банановий кекс у мікрохвильовій печі за 5 хвилин

І навіть спідня білизна: які речі в жодному разі не можна прати в машинці