У мережі повідомили про те, що є маса речей, які не можна прати у пральній машинці. Так, щоб ваша побутова техніка не зламалася і не пошкодилися ваші речі, потрібно знати кілька неочевидних речей.

Цю новину розмістили на порталі новин «УНІАН»

Усі жінки, і не тільки вони, змушені прати свій одяг постійно. Багато хто в курсі, що є одяг, який треба прати тільки вручну, проте деякі навіть поняття не мають, що є ще такий одяг та предмети, які не можна кидати у пральну машину.

Враховуючи, що люди можуть прати навіть черевики у машинці, експерти розповіли, які предмети та речі категорично не можна кидати у пральну машину. Це робиться для того, щоб не зіпсувати саму річ та не зламати побутову техніку.

Настійно не рекомендується прати в пральній машинці пінні подушки, оскільки вони просто зіпсуються. Так само зіпсуються і іграшки, речі з шерстю домашніх улюбленців, спідня білизна, яка може стати просто жахливою, мереживні та вишиті речі, а також одяг з вельвету, кашеміру або вовни.

Крім цього, не можна прати в пральній машинці речі з масивними ґудзиками та всякими грузиками. Ці предмети можуть відірватися і потрапити, наприклад, барабан самого побутового предмета. Щоб уникнути поломок, це краще не робити.

Читайте також:

Ви здивуєтеся: навіщо досвідчені господині насипають сіль у пральну машину. Це допомагає ліквідувати важливу проблему

Що можна зробити, щоб пральна машина не стрибала під час віджимання білизни

Виліз на пральну машину: у Чехії оригінально перефарбували пам'ятник радянському солдатові. Фото