Стало відомо, що один заможний українець вирішив продати свою колекцію унікальних старовинних автомобілів. Так, бізнесмен з Тернополя вирішив розлучитися зі своїми «ластівками» і розповів чому.

Відповідну новину розмістили на сайті «0352.ua»

Український бізнесмен Тарас Демкура несподівано вирішив для всіх продати свою колекцію ретро-автомобілів. Він спеціально вирушив до соціальної мережі, щоб сказати: «Я прийняв для себе непросте, але важливе рішення – я вирішив продати всю колекцію ретро-автомобілів з нашого «Ретрокортежу» гаража. Я впевнений, що кошти, отримані з продажу авто можуть попрацювати з більшою користю заради нашої перемоги! ...Прошу про максимальний ріпост цієї новини, як в Україні, так і за її межами, де є потенційні покупці ретро-екзотики, а деякі авто з нашої колекції унікальні з великими історіями».

Крім цього, він сказав, що витратив чимало зусиль та часу, щоб зібрати цю унікальну колекцію. Тарас Демкура шукав ці рідкісні авто по різних містах світу, селах та гаражах.

Важливо повідомити, що Тарас Демкура продає навіть раритетний Ягуар, який колишній президент США Ніксон подарував Брежнєву.

Крім цього, в колекції бізнесмена є Opel Admiral 1937, Vanderer 1936, Mercedes Benc 1937, Lincoln та інші раритетні екземпляри.

Читайте також:

У мережі показали, як міг виглядати перший автомобіль, який з'явився в Києві

Є навіть Mercedes та Jaguar: у дворі покинутого будинку знайшли схованку з ретро-автомобілями

“Євробляхи” не в тренді: які підтримані автомобілі найчастіше купують українці у 2023 році