Чутки про те, що серце співачки Ані Лорак більше не вільно ходило вже давно, але знаменитість нічого не говорила про це. І ось 14 лютого, у День святого Валентина, вона виклала кадри вельми промовистої фотосесії у соціальні мережі, супроводживши їх освідченням у коханні.

Так, Ані Лорак представила шанувальникам свого нового коханого на ім'я Ісаак Віджрак. Відповідну публікацію вона зробила в Instagram .

Співачка опублікувала фотографії, на яких постала в обіймах коханого чоловіка і підписала знімки наступним чином: "Блаженна любов, яка стукає у твої двері, коли ти найменше очікуєш на це. Давай святкувати кожну секунду. Моє кохання".

До речі, кадри з тієї ж таки фотосесії виклав і Ісаак, підписавши їх: "Я щасливий, щоб з тобою знайшли один одного, моє кохання".

"Кохання у стосунках - найвище мистецтво... Нелегко опанувати відповідні навички, щоб спочатку стати художником власного серця. Але якщо ви впоралися і пройшли цей квест, потрібна людина знайде вас за притягненням резонансу... Щасливий, що ми знайшли один одного, моє кохання Ані", - написав Ісаак Віджрак.

Відомо, що пара ознайомилася на Ібіці під час роботи над зйомками кліпу співачки.

У соціальних мережах Ісаак Віджрак називає себе "цілісним велнес-експертом" і "творцем позитивної карми", що розділяє концепцію "філософії радості".

Відомо, що він на два роки старший за співачку, народився в Іспанії. Його батько – виходець із африканської країни, а мама – іспанка. У молодості Ісаак був переможцем конкурсу краси "Містер Іспанія", пізніше багато років промайнув на телебаченні у всіляких реаліті-шоу, але визнання так і не досяг, тому взяв курс на модну "усвідомленість" і зараз працює масажистом, викладає йогу і називає себе нащадком африканських шаманів.

Зазначимо, що далеко не всі користувачі мережі оцінили вибір Лорак. Багато шанувальників співачки суворо заявили: "Знайшла собі сектанта".

"Не дивіться. Краще вибирати собі половину зі схожим менталітетом, інакше є ймовірність наступити на ті ж граблі. Із Сергієм Лазарєвим було краще", - висловилися фоловери.

Знаменитість залишила ці коментарі поза увагою.

Нагадаємо, що з 2009 по 2019 рік Ані Лорак була одружена з бізнесменом з Туреччини Муратом Налчаджіоглу. Колишнє подружжя має 11-річну доньку Софію.

Читайте також:

Названо найнебезпечнішу тещу за знаком Зодіаку: зять захоче втекти на інший кінець земної кулі

Тернопільський бізнесмен вирішив продати колекцію своїх унікальних ретро автомобілів. Фото

Радянський Porsche: як виглядає унікальний спортивний ЗАЗ, у якого 260 "коней" під капотом