Існує такий незвичайний лайфхак, який допомагає продовжити термін придатності пилососу. І тут необхідний носок.

Докладніше про незвичайний метод читайте в нашому матеріалі.

Даний метод буде корисним власникам вертикальних пилососів. Фільтри в такій техніці досить швидко забиваються пилом і погано піддаються очищенню, що автоматично зменшує термін придатності пилососа.

Суть лайфхака у наступному. Стару шкарпетку з не сильно щільного матеріалу необхідно обрізати, натягнути на фільтр, а другий кінець залишити вільним або заправити всередину. Це допоможе збільшити термін служби фільтра, а також зможе вберегти його від пилу.

Є ще один варіант використання шкарпетки та пилососа. Справа в тому, що ці предмети потрібні в тих випадках, коли треба дістати дрібні предмети із важкодоступних місць. Наприклад, якщо деталь пазла потрапила під диван чи предмет прикраси. Для того щоб швидко дістати цей дрібний предмет, необхідно зняти з пилососа насадку зі щіткою, а на це місце одягнути носок. Після цього можна включати прилад та збирати дрібні предмети по квартирі. Вони будуть залишатися в носінні, і не доведеться ритися в бруді і пилу, який знаходиться в самому фільтрі пилососа.

Читайте також:

Будуть великі проблеми: яке сміття в жодному разі не можна прибирати пилососом

Не можна використовувати пилосос. Що робити, якщо розбився ртутний градусник