В Україні було підведено досить цікаву статистику, яка вказує на те, які роботи найчастіше шукають у столиці України. Так, є досить актуальна інформація, яка може допомогти багатьом мешканцям та гостям Києва.

Цю інформацію надали на порталі новин «РБК-Україна»

Важливо повідомити, що у лютому цього року роботодавці повідомили досить цікаву статистику, в якій йдеться про те, що в базі даних Київського міського центру зайнятості було виявлено близько 4,4 тисяч актуальних вакансій для українців.

У Київському міському центрі зайнятості заявили, що під час війни найчастіше шукають роботу вчителями, водіями та працівниками зі збирання будинків та прилеглих територій.

Особливим попитом користуються ще такі вакансії: бухгалтер, швачка, продавці, фармацевти, сантехніки та слюсарі, кухарі, вихователі, лікарі, інженери, психологи та електромеханіки.

Також варто повідомити, що у столичному центрі зайнятості на початок лютого було 5.5 тисяч осіб, проте на даний момент 3.8 тисяч з них уже отримали роботи.

Як повідомляється, на даний момент у Києві є чимало актуальних вакансій, проте багато з них здаються непривабливими, оскільки заробітна плата бажає залишати кращого.

Читайте також:

Справжня ракета: як виглядав Москвич-412, який працював на водневому паливі

Плацебо у дії: лікарі назвали популярне знеболювальне, яке насправді не працює

Удар по Кремлю: Польща починає будувати на кордоні з Росією "електронні пастки"

Скільки потрібно відкладати щомісяця, щоб купити квартиру у Польщі та залишитися там жити