Незважаючи на те, що українцям повідомили, що світла має бути більше, залишається висока ймовірність, що відключення від енергопостачання триватимуть. Так, є деякі регіони України, де можуть вимкнути світло практично будь-якої миті.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «obozrevatel»

Важливо повідомити, що в Україні 13 лютого до 11 години ранку не було дефіциту світла. Проте вже до 12 години дня мешканців нашої країни попередили про те, що відключення від енергопостачання триватимуть. Наразі йдеться про Житомирську, Київську та Хмельницьку області. Також через високе споживання електроенергії енергопостачання може бути відключено у столиці України – Києві.

Також важливо повідомити, що на Одещині тривають відключення від світла за графіками. Така сама ситуація може відбуватися і в інших областях України.

«У частині Бучанського району ми бачимо дефіцит пропускної спроможності мереж. Це означає, що пошкоджені через обстріл мережі "Укренерго" не можуть передавати електроенергію, яка зараз потрібна», - заявили в ДТЕК.

Є відомості про те, що у Кіровоградській, Чернігівській, Закарпатській та Вінницькій областях світло відключати поки що не збираються, навіть якщо споживання електрики збільшиться.

Читайте також:

Відключення світла у Києві можуть бути ще довше. Що потрібно знати

Багато хто не знав: чому взимку не можна зберігати продукти на балконі

Кремль уже приречений: військові зеки Путіна вже змушені перевдягатися у форму ЗСУ. Відео

Призиватимуть без жодних відстрочок: кого відправлятимуть на фронт насамперед