З'явилася дуже несподівана інформація про те, що зараз відбувається на території Білорусі. Справа в тому, що самопроголошений президент Лукашенко раптово звільнив заступника начальника Генштабу. Так, білоруський диктатор вирішив зробити перестановку серед військового командування.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин «ТСН»

Важливо повідомити про те, що після того, як у Білорусі було підписано нові укази 9 лютого 2023 року, відбулися зміни у військовому блоці Білорусі.

Повідомляється, що диктатор Лукашенко поставив нового начальника зв’язку Збройних сил Білорусі. Як відомо, ним став полковник Вадим Романів, який керуватиме зв'язком у Генеральному штабі Білорусі.

Також новим заступником командувача військ Західного оперативного командування став полковник Дмитро Бітний.

Однак, це далеко не всі зміни серед військового командування. Ще Лукашенко звільнив генерал-майора Ігоря Короля. Так, він більше не перший заступник начальника Генерального штабу. Проте білоруський диктатор це аргументував тим, що Ігор Король уже не підходить за віком та відправив його у запас.

Крім цього, є інформація про те, що один із білоруських опозиціонерів стверджує, що диктатура Лукашенка розвалиться раніше, ніж режим тирана Путіна.

Читайте також:

Ніяк не заспокоїться: Лукашенко розпочинає в Білорусі чергові навчання. До чого готуються

Шукає політичний притулок: Лукашенко відвідав найбіднішу країну Африки, наслідуючи заклик Путіна

Путіну потрібна хоч маленька, але перемога: у РНБО оцінили план Кремля щодо нового нападу на Україну