Українцям розповіли про те, що не можна спати навпроти дзеркала. Так, цей містичний предмет краще не ставити навпроти ліжка, оскільки він має деякі характеристики «порталу».

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «uaportal»

Якщо вірити прикметам і досвіду наших предків, то дзеркала мають містичну силу. Так, вони вважаються порталами в інший світ або застосовуються для різноманітних ритуалів і не тільки.

Справа в тому, що наші предки завжди вважали, що якщо людина спить навпроти дзеркала, то вона може потрапити в інший світ, де отримає погану енергію або взагалі помре. Так, спляча людина вважається дуже легкою здобиччю, особливо для потойбічних сил.

Важливо зауважити, що екстрасенси також запевняють, що дзеркала – магічні предмети. Саме тому вони рекомендують взагалі не ставити дзеркал у спальні. Вони вважають, що дзеркала потрібно використовувати лише чаклунам, магам і тим, хто займається подібними справами.

Саме тому спати перед дзеркалом не рекомендується. Ліжко краще ставити в такому місці, де немає відбиття, особливо дзеркал, щоб ви могли спати спокійно і не думати про те, що ваша душа буде потривожена.

Читайте також:

Рецепт для справжніх гурманів: топ-3 найкращих рецептів солоних круасанів до обіду

Змінюють на iPhone 11: в Україні можна майже за безцінь купити легендарний “Запорожець”. Фото

Чоловік обіцяв шубу – чоловік добув шубу: вдовам “мобиків” із “ДНР” масово дарують хутряні вироби не першої свіжості. Фото

Проморозить до мінус 20: синоптик попередив про потужні морози на тижні