У мережі з'явилася тривожна інформація щодо нового масштабного настання окупантів. Є відомості, що ворог накопичив неймовірно велику кількість військової техніки.

Цю інформацію розмістили у соціальних мережах, посилаючись на зарубіжні джерела.

Важливо повідомити, що Путін ніяк не хоче зупинятися. Він усіма силами хоче показати, що готовий іти до кінця. Навіть не дивлячись на те, що його окупанти зазнають невдач на фронті, він продовжує збирати «мобиків» і всю військову техніку.

«росія підготувала тисячі одиниць техніки для нового наступу, — Foregin Police За оцінками українських військових, росія вже має 1800 танків, 3950 бронемашин, 2700 артилерійських систем, 810 РСЗВ «Град» та «Смерч», 400 винищувачів та 300 вертольотів, готових до нової хвилі», - повідомляється у соціальній мережі.

Крім цього, варто нагадати про те, що Данилов раніше говорив, що ворог зібрав дуже багато сил у Луганській області. До роковин російського вторгнення в Україну окупанти готові йти новим масштабним наступом одразу на кількох напрямках. Це може бути Запорізька та Харківська області. Також не варто забувати і про те, що ворог хоче захопити Луганську та Донецьку області повністю.

Читайте також:

Ракетна атака по Україні 10 лютого: перші подробиці

Путіну потрібна хоч маленька, але перемога: у РНБО оцінили план Кремля щодо нового нападу на Україну

Жданов розповів, що насправді сталося з російськими танками "Армада", якими хвалився Путін

Загроза землетрусів для України: експерти розповіли про найгірший варіант