Напевно, багато людей зазнають фінансових труднощів або хочуть більше накопичити грошей. Справа в тому, що ваш гаманець має дуже сильну енергетику, як і грошові купюри. Саме тому експерти розповіли, що категорично не можна носити у гаманці, щоб не приваблювати бідність.

Цю публікацію розмістили на порталі новин «telegraf»

Насамперед потрібно нагадати про те, що є безліч різноманітних талісманів і «фішок», які притягують фінансове благополуччя. Проте є й такі речі, які можуть відштовхувати гроші. Саме про це й йтиметься зараз мова.

Важливо повідомити, що якщо носити в гаманці чеки, фотографії, ліки, сувеніри та інші речі, вони відштовхуватимуть від вас удачу і багатство.

Спочатку потрібно розповісти про чеки та квитанції, адже саме вони створюють енергетичний шум, який блокує фінансове благополуччя. Сюди ж можна віднести і купюри-сувеніри, фотографії (зараз йдеться як про живих, так і про мертвих людей). Справа в тому, що чужі фотографії несуть чужу енергію, це може негативно на вас позначитися.

Записки та ліки, а також неактивні кредитні картки та проїзні квитки теж настійно не рекомендується носити у гаманці. Ці предмети можуть принести потребу в грошах та залежність.

Фахівці радять дотримуватися цих порад. Якщо візьмете це за звичку, то вже в майбутньому зможете відчути зміни у своєму житті.

Читайте також:

Як правильно відкласти гроші, якщо зарплата не дозволяє цього зробити

Не одягати чорного, не перераховувати гроші: що не можна робити у вівторок, щоб не викликати лиха