Всі знають, що алкоголь та водіння абсолютно несумісні речі. Ще б пак, навіть незначна кількість спиртного може призвести до трагедії. На Закарпатті, наприклад, одне ДТП принесло сльози одразу у дві родини.

Так, 2 лютого, близько 19:45 до поліції надійшло повідомлення від медиків про смертельну аварію у місті Іршава Хустського району.

Про це повідомила пресслужба поліції Закарпаття.

За викликом на місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції, адже внаслідок аварії загинув 15-річний підліток. Він перебував без захисного шолома, тому внаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження від яких помер у кареті швидкої медичної допомоги.

До лікарні з тілесними ушкодженнями було доставлено і водія мотоцикла, його 23-річного товариша. От тільки у крові юнака було виявлено 1,7 проміле алкоголю.

На місці поліцейські встановили, що 23-річний мешканець села Ільниця, перебуваючи за кермом мотоцикла Gеоn, перетнув зустрічну смугу руху, виїхав на тротуар та врізався в огорожу.

"15-річний пасажир мотоцикла, який перебував без захисного шолома, отримав тілесні ушкодження від яких помер у кареті швидкої медичної допомоги. До лікарні з тілесними ушкодженнями було доставлено і водія мотоцикла", – йдеться у повідомленні.

Наразі 23-річного водія затримано у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі вже повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

Читайте также:

Вже у вигляді кросовера: як міг виглядати сучасний "горбатий" Запорожець. Фото прототипу

Для любительки фільму «Сніданок у Тіффані»: у мережі показали рідкісний Запорожець найпопулярнішого у жінок кольору. Фото

Є навіть Запорожець: мешканець Польщі випадково знайшов цвинтар занедбаних старих автомобілів. Фото