Продукти (на 3 порції):

  • Тофу - 350 г;
  • Банан - 170 г;
  • Молоко рослинне (будь-яке) - 50 мл;
  • Цукор - за смаком;
  • Цукор ванільний (за бажанням) - за смаком;
  • Борошно рисове (пшеничне/вівсяне/цільнозернове) - 60 г + для панування;
  • Олія -10 мл

Сир тофу нарізаємо невеликими шматочками і разом із бананом відправляємо у чашу блендера.

Коли додаємо всі інші продукти, то повинна вийде густа маса, яка добре піддається формуванню.

Ложкою беремо порцію сирної маси 55-60 г і потрібно сформувати колобок. Запануйте в рисовому борошні і зробіть круглу заготовку висотою 8-10 мм.

У сковороді розігрійте олію. Викладіть сирні заготовки і обсмажте з одного боку приблизно 3-4 хвилини, до рум'яної скоринки на вогні нижче середнього.

Переверніть і продовжуйте готувати в тому ж режимі до золотистої скоринки.