Герой ЗСУ повідомив, що є ймовірність того, що путінські окупанти можуть знову піти на столицю України. Однак, за його словами, це може статися лише за однієї умови.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «glavred», посилаючись на слова українського бійця.

Важливо розуміти, що російський тиран Путін не має наміру зупинятися. Так, його бажання захопити Україну нікуди не поділося і не треба думати, що він може зупинитися на досягнутому та зупинити своїх окупантів.

Військовослужбовець ЗСУ, журналіст та політолог Кирило Сазонов сказав, що якщо путінські окупанти захоплять ще хоч якісь українські території, то вони не зупиняться. Росіяни й надалі штурмуватимуть територію України та йтимуть далі.

"РФ дійде рівно туди, куди ми їй дозволимо. Тому на Бахмуті базуються не лише місцеві жителі – там купа киян, хлопців із Івано-Франківська та Закарпаття. Тому що всі чудово розуміють, що Путін зупиниться там, де йому дадуть по зубах. Якщо відійти і віддати йому шматочок землі, він не зупиниться ніколи. Тобто, якщо віддати Путіну Донбас, він полізе на Запоріжжя та Дніпро, а потім і на Київ. Пізніше він долізе і до Львова, тому зупиняти його потрібно тут і зараз", – заявив Кирило Сазонов.

Окрім цього, український політолог зазначив, що путінські окупанти мають завдання найближчим часом - повністю захопити Донецьку область. Але, за словами воїна ЗСУ, такий поворот подій не буде втілений у реальність, оскільки окупанти не зможуть досягти такого успіху для себе.

"Росіяни мріють про повне захоплення хоча б Донецької області, але це лише їхні мрії. Точно такі ж, як і про взяття Києва та ліквідацію України як держави", – продовжив військовослужбовець ЗСУ.

Читайте також:

Путін підвищує ставки: у Білорусі загострюється ситуація. Прибуває все більше військових та озброєння

Період путінських репресій: астролог розповів, коли у Росії розпочнуться трансформації. Спокійно не буде нікому

Карти показали багато цікавого: таролог розповіла, що відбудеться 24 лютого на річницю путінського вторгнення.