Протягом останніх днів все частіше лунають попередження про те, що російські загарбники планують новий наступ на Україну ближче до перших роковин повномасштабної війни проти України 24 лютого. Про це говорить не лише той факт, що Москва купує нову зброю та боєприпаси в Ірану та Північній Кореї, а й дані розвідки, які озвучив генсек НАТО Єнс Столтенберг. Стало відомо, що із цього приводу думає Президент України Володимир Зеленський.

Президент Володимир Зеленський прокоментував можливість повторного наступу окупантів у лютому – березні.

"Реванш, він зрозумілий. Скажу відверто, ми вже вважаємо, що на Донбасі реванш не зупинявся. І він посилюється там постійно, посилюється щодня. Щодня у них або нові групи військових кадрових, або бачимо збільшення кількості "вагнерівців", – сказав Зеленський у відповідь на запитання журналістів під час спільного брифінгу з прем'єр-міністром Данії Метте Фредеріксен в Одесі.

За його словами, запит до партнерів щодо посилення підтримки пов'язаний саме з діями РФ, і дуже важливо, щоб підтримка іноземних партнерів не затримувалася.

Президент також підкреслив, що вся інформація, що надходить від розвідки, відразу передається партнерам, тому що РФ дуже хоче реваншу. Водночас, президент впевнений, що РФ не вдасться захопити Україну, яка поступово готує свій контрнаступ.

Читайте також:

Період путінських репресій: астролог розповів, коли у Росії почнуться трансформації. Спокійно не буде нікому

Можна купити за «мінімалку»: у мережі показали унікальний «Запорожець», який продають за безцінь

Жінкам заборонили їхати з України: влада ввела нові правила на період воєнного часу