Звіряча жорстокість та бажання розорити все довкола – ось уже майже рік із цим стикаються міста та села України, в яких побували російські загарбники. Така поведінка ворога багатьох спонукає до пошуку причин цього явища. Ще б пак, росіяни чомусь не в змозі змиритися з чистими затишними будинками та прибраними вулицями, і вважають "образою" той факт, що хтось може жити краще, ніж вони.

А про пояснення всьому цьому лежить на поверхні, адже ніхто не заперечуватиме, що Путін кинув окупувати Україну контингент із найбідніших регіонів Росії.

Саме тому те, що росіяни побачили в Україні, довело їх до сказу.

Усі знають, що у себе вдома росіяни звикли жити у бруді та злиднях, тому заможні українські селища та містечка для них як ляпас. На таке вони не розраховували, бо роками вірили російській пропаганді, яка переконувала, що українці бідують, і їх треба звільняти.

Складається враження, що секретний гасло російської "спецоперації": ми добре не живемо, і ви не будете. Замість упорядкування російських міст, президент Путін витрачає мільярди рублів на крилаті ракети, які руйнують Україну.

А ще можна взяти, наприклад, статистику газифікації населених пунктів у країні, що посідає перше місце з видобутку газу та є лідером експорту даного ресурсу. Так, у 21 столітті в Росії, як і раніше, тисячі населених пунктів не газифіковані. А якщо при цьому ще враховувати, що технічно газифікувати в Росії можна лише 49% населених пунктів, то реальний показник становить лише 35,2% від загальної кількості населених пунктів у Росії.

Хоча, воно й зрозуміло, облаштовувати комфортне життя росіянам уряду ніколи, адже довкола вороги і треба перекидати війська до кордону з Україною.

Читайте також:

Наступ з Білорусі та ракетні атаки: військовий експерт розповів, що Росія готує для «подарунку» у річницю війни

Такі часто залежать у гаманці: за монету в 1 гривню можна виручити 500 доларів. Фото

У Голлівуді нова зірка: у американському блокбастері зняли український «Запорожець»