Стало відомо, що на трасі Київ-Полтава сталася ДТП за участю маршрутки та фури, внаслідок чого загинули люди. Загалом у мікроавтобусі перебували 11 людей: водій та десять пасажирів.

Все відбулось сьогодні, 28 січня близько 16:00 поблизу села Іванівка Новооржицької громади у напрямку Києва. Зіткнулися мікроавтобус "Mercedes-Benz" та вантажівка "MAN", що стояла в попутному напрямку.

Очевидці стверджують, що від маршрутки практично нічого не лишилося, а серед травмованих є дитина.

Про НП повідомив телеграм-канал "Труха Україна".

"Повна людей маршрутка на повному ходу врізалася у фуру. Ситуація сталася сьогодні на трасі Київ-Полтава, повідомляють про велику кількість поранених. На місце вже прибули рятувальники", – йдеться у повідомленні пабліка.

Також про аварію повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини з посиланням на Лубенське районне управління поліції.

Дещо пізніше спікер поліції Полтавщини Юрій Сулаєв повідомив, що внаслідок аварії є загиблі.

"Відбулася ДТП за участю мікроавтобуса та попутної вантажівки. За попередньою інформацією, водій та один пасажир загинули, 8 пасажирів отримали пошкодження", – розповів Сулаєв.

Пізніше стало відомо, що кількість загиблих у аварії на Полтавщині зросла до трьох людей. Ще один пасажир помер у автомобілі швидкої медичної допомоги, повідомила Суспільному речниця Лубенського райвідділу поліції Юлія Кваша.

До речі, за словами рятувальників, погодні умови на Полтавщині сьогодні були не такими, що через них могла статися ДТП, тож вважають, що причина аварії в іншому.

Читайте також:

Будуть великі проблеми: названо 5 речей, які не можна зберігати в салоні автомобіля

Водіїв попередили: в Україні запроваджується європейський порядок страхування автомобілів. Що зміниться

Це вбереже автомобіль та ваш гаманець. Як за кілька секунд перевірити якість бензину

Пластикові права можна з собою не мати: українських автомобілістів порадували