Усі у світі знають, що Конор МакГрегор любитель скандалів. Ще б пак, він був заарештований за звинуваченням у зґвалтуванні, а також відзначився підлим ударом боксера-аматора в одному з матчів з боксу. Ось тільки кажуть, що за всі гріхи в житті доводиться розплачуватись і, схоже, попередження МакГрегор уже отримав із неба.

Так, стало відомо, що боєць змішаних єдиноборств та учасник Ultimate Fighting Championship (UFC) Конор МакГрегор став учасником ДТП – його під час поїздки велосипедом збив автомобіль.

Спортсмен опублікував кадри з місця події на своїй сторінці в Instagram .

За словами Конора МакГрегора, наслідки ДТП були б трагічними, якби не його спортивна підготовка та вміння згрупуватися.

За словами зірки UFC, водій не побачив його через яскраве сонце і протаранив "на повній швидкості".

"Щойно в мене ззаду врізалася машина. Осліплений сонячним світлом водій мене не бачив. Влетів у мене на повній швидкості. Слава богу, мій час ще не прийшов. Дякую також боротьбі та дзюдо. Знання про те, як правильно згрупуватися, врятувало мені життя" ", - написав МакГрегор.

Вже відомо, що МакГрегор не сильно постраждав внаслідок ДТП, оскільки самостійно зміг зняти наслідки аварії на свій смартфон. Пізніше він також виклав у соцмережі фотографію, продемонструвавши довгу подряпину на сідниці.

Зазначимо, що не всі знайшли слова співчуття щодо небезпечної ситуації у житті МакГрегора. Так, наприклад, екс-чемпіон UFC у двох дивізіонах Генрі Сехудо через ДТП підколов головну зірку промоції Конора МакГрегора, висміявши його витривалість.

"Радий, що з тобою все гаразд. Чув, що ти їхав велосипедом, оскільки в тебе закінчився бензин", - написав Сехудо на своїй сторінці у Twitter.

До речі, не зайвим буде нагадати, що МакГрегор неодноразово освідчувався в любові до Путіна.

"Я обожнюю Путіна, він крутий мужик", - говорив неодноразово боєць.

Більше того, коли під час ЧС-2018 МакГрегор був у Росії, то там він зустрічався з Володимиром Путіним і навіть подарував йому першу випущену пляшку свого віскі.

А ще батькові МакГрегора не сподобалося свого часу, як про спільне фото сина та Володимира Путіна висловився український Президент Володимир Зеленський. Раніше Зе під час зустрічі з ірландськими політиками заявив, що перестав бути фанатом Конора Макгрегора через підтримку Росії.

"Зеленський, бійся у своїй війні і тримай ім'я мого сина подалі від свого [гребаного] рота", - писав Тоні Макгрегор у соціальних мережах.

Читайте також:

Потужна ляпас Путіну: в Україну прибуло унікальне озброєння, яке вдарить по хворому місцю армії РФ

Колискова» для орків: Семен Слєпаков, який виїхав з Росії, видав черговий хіт, який тягне на кримінальну справу

У Москві масштабна пожежа: люди в паніці біжать від вогню, що пожирає все на своєму шляху