Російський комедійний актор, сценарист, продюсер та музикант Семен Слєпаков потрапив у серйозні проблеми. Як повідомляється, у Росії на нього збираються відкрити справу через його нову пісню.

Кандидат економічних наук Семен Слєпаков знатно розлютив російську еліту. Його нова «Колискова» про загиблого російського солдата викликала серйозне обурення. Так, фонд захисту національної історичної спадщини попросив голову Слідчого комітету Росії Олександра Бастрикіна взятися за Семена Слєпакова через те, що той дискредитує російську армію.

Крім цього, фонд наполягає на тому, щоби російського коміка визнали іноземним агентом через цю пісню. Також фонд захисту національної історичної спадщини звернувся зі звинуваченнями на Слєпакова до Міністерства юстицій Росії за те, що він «іронізує над щирими почуттями патріотизму громадян РФ, які готові заради своєї країни пожертвувати найціннішим і навіть власним життям».

Важливо зазначити, що є відомості про те, що сам Семен Слєпаков залишив територію Росії.

Також повідомляється, що минулого року було затримано понад 20 тисяч росіян на тлі війни в Україні. Путін робить усе, щоб росіяни підтримували війну проти України, проте якщо хтось виступає проти, то йому загрожують наслідки.

Читайте також:

Це знак: у Росії спалахнула церква, в якій благословляли мобілізованих перед відправкою в Україну

Головний генерал Путіна вже заговорив про поразку: "Росія такого ще не знала". Що ще розповів Герасимов

Щось починається: росіяни масово біжать із Луганської області, навіть вивозять свої сім'ї до Росії