У соціальній мережі розмістили жахливу для путінських окупантів інформацію. Справа в тому, що СЗГ "Азов" офіційно став Третьою окремою штурмовою бригадою Сухопутних військ ЗСУ. Так, ці українські Герої воюватимуть на найгарячіших напрямках, знищуючи ворога.

Цю інформацію розмістили у соціальних мережах, посилаючись на найпотужніший відеоролик.

Ні для кого не секрет, що українські воїни виявляють неймовірну силу та мужність, даючи відсіч так званій «другій армії світу». Путін припустився величезної помилки, коли подумав, що в Україні його зустрінуть з обіймами. Натомість він отримав сильну відсіч від українського народу та ЗСУ.

Важливо повідомити, що СЗГ "Азов" тепер буде в Сухопутних військах України, що говорить про те, що на окупантів чекають серйозні втрати. Зазначається, що СЗГ "Азов" воюватиме на Бахмутському напрямку, тож «Вагнерівцям» стане ще важче битися з нашими Героями.

«СЗГ "Азов" офіційно став Третьою окремою штурмовою бригадою Сухопутних військ ЗСУ Бійці воюватимуть на найгарячішому Бахмутському напрямку. "Вагнерівцям" приготуватися», - підписано публікацію в соціальній мережі.

Усі українці вірять у перемогу ЗСУ, добро має перемогти у цій кривавій війні, а Путін і ті, хто його підтримують, обов'язково отримають по заслугах.

Читайте також:

Перемога вже близько: на стінах біля російських казарм почали з'являтися написи "Слава ЗСУ!" Фото

Дочекатися кінця літа: американський генерал розповів, коли ЗСУ звільнять Крим

Путіна дуже залякали на кілька років уперед: у британській розвідці розповіли, на що піде Кремль

Ганьба Путіна: російські військові відмовляються приймати новітні танки "Армата"