Є відомості про те, що російський державний та політичний діяч, Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров публічно «наїхав» на владу Сполучених штатів Америки. Так, він заявив, що вони скоби переходять усі кордони, щоб знищити Росію.

Цю інформацію розмістили на порталі «aspi», посилаючись на пряму мову Лаврова.

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров нещодавно виступав на прес-конференції та зробив дуже сміливу заяву, коли звинуватив владу Америки. Він стверджує, що США нібито прямо загрожують іншим країнам через те, що вони є партнерами Росії. Однак він не забув згадати і Британію, яку також звинуватив.

«США публічно заявляють, що ті, хто співпрацює з Росією, пошкодують. Погрожуючи та чинячи тиск, США, та й англійці теж переходять усі червоні лінії», - скаржиться Лавров.

Окрім цього, путінська шістка зазначила, що Америка безпосередньо загрожує заморожувати рахунки російських політиків у банках Америки.

«Вони загрожують великим державам, які представляють великі тисячолітні цивілізації, і ігнорують, що ці народи мають національну гордість», - додав російський чиновник.

Читайте також:

Лавров забув випити свої таблетки: у Росії пролунала благання про переговори з Україною. Росіяни обурені

Путіна дуже залякали на кілька років уперед: у британській розвідці розповіли, на що піде Кремль

Ганьба Путіна: російські військові відмовляються приймати новітні танки "Армата"

Головний генерал Путіна вже заговорив про поразку: "Росія такого ще не знала". Що ще розповів Герасимов