Українцям розповіли кілька порад, які допоможуть зберегти акумулятор на вашому мобільному пристрої. Справа в тому, що багато людей вірять у так звані міфи, які завдають шкоди вашому гаджету.

Напевно, кожен користувач упевнений, що його мобільний пристрій потрібно заряджати на 100%, проте це далеко не так. Фахівці вирішили дати кілька цінних порад, щоб акумулятор телефону жив довше.

Насамперед повідомляється, що телефоном нібито не можна користуватися, поки він стоїть на зарядці. Насправді це можна робити, просто процес заряду трохи подовжиться.

Ще рекомендується залишати телефон зарядженим на 70-80%. Якщо розрядженим пристроєм довго не користуватися, це може завдати йому шкоди.

Також телефон краще ставити на зарядний пристрій, коли його заряд упав до 15%. Не треба чекати, поки він повністю розрядиться.

Крім цього, важливо розуміти, що сучасні телефони можна заряджати до 100%, проте з метою безпеки та довголіття акумулятора його краще тримати на зарядці до 40-80%.

Важливо зазначити, що для роботи телефону не обов'язково його постійно відключати, це потрібно робити тільки в тих випадках, щоб зняти з нього навантаження.

Читайте також:

Тепер світло в будинках відключатимуть за скаргами сусідів, у яких немає світла

Щоб не вирубало світло: яку побутову техніку та прилади краще не включати одночасно

Світла може не бути дуже довго: енергетики попередили українців

Українцям розповіли, як безпечно зігрітися у квартирі при відключенні тепла та світла