У мережі з'явилася несподівана інформація щодо того, що на Кабінет міністрів України чекають серйозні зміни. Є відомості щодо того, що деяких міністрів буде звільнено з посад.

Важливо повідомити, що склад міністрів в Україні найближчим часом може кардинально змінитись. Як мінімум, буде звільнено міністра енергетики Германа Галущенка, і не тільки.

Звільнення також загрожує міністру з питань стратегічних галузей промисловості Павлу Рябікіну, міністру спорту Вадиму Гутцайту, міністру освіти Сергію Шкарлетту та міністершу у справах ветеранів Юлії Лапутіній.

Потрібно розуміти, що цей процес може зайняти якийсь час, оскільки такі справи просто не вирішуються.

Окрім цього, є відеоролик, на якому можна побачити і самого президента України, який також заговорив на важливі теми.

«Зеленський анонсував тиждень кадрових рішень у питаннях енергетики та закупівель, відносин між центральною владою та регіонами, закупівель для військових Президент прокоментував затримання заступника міністра, якого підозрюють у корупції та скандал у Міноборони: "У кожній ситуації будемо детально розбиратися. Суспільство отримає повну інформацію, а "Держава зробить потужні необхідні кроки. Звичайно, зараз основна увага - питанням оборони, зовнішньої політики, війни. Але це не означає, що я не бачу і не чую, що говорять у суспільстві на різних рівнях", - повідомляється під зверненням глави України.

Читайте також:

"Його не існує": у Зеленського розповіли, що насправді відбувається з Путіним

Масштабний замах на Зеленського: у ЗМІ розкрили деталі