Українцям повідомили, що черговий ворожий катер вирушив за російським військовим кораблем. Так, ЗСУ знищили ще одну військову техніку окупантів, що не може не тішити.

Цю інформацію надали на офіційному обліковому записі Facebook Оперативного командування "Південь".

Важливо відзначити, що 23 січня Генштаб ЗСУ повідомив про чергові втрати серед путінських окупантів. Повідомляється, що цього дня було ліквідовано катер ворога, на якому перебували росіяни під виглядом громадянських українців. Так, це було ДРН, що говорить про те, що ворог намагався висадитись на нашій території.

«У спробі ворожої ДРГ висадитися на один із так званих Потьомкінських островів на Дніпрі Сили оборони вразили легкомоторний цивільний катер, який загарбники конфіскували та обладнали для військових цілей. Окупанти не розуміють, що все, що вони облаштують під «російський військовий корабель», що Українські солдати відправлять єдиний відомий всім курс», - повідомляється в соціальній мережі.

Крім цього, варто нагадати, що Олексій Данилов попередив, що 2023 рік буде дуже важливим для всієї України. Саме цього року окупанти можуть зробити запеклу спробу знову наступати на наші території. Ця інформація говорить про те, що 2023 буде вирішальним для цієї кривавої війни, яку розв'язав тиран Путін.

Читайте також:

"Його не існує": у Зеленського розповіли, що насправді відбувається з Путіним

"Є уповільнення": Зеленський розповів, що відбувається на фронті

Путін уже втрачає владу, країна приречена: Фейгін розповів, що коїться у Кремлі