Ще 24 лютого 2022 року всі росіяни кричали, що їхню армію не перемогти якимось "хохлам", адже їхні бійці - представники "другої армії світу".

Але реальність така, що кількість живої сили та техніки ніяк не визначають професіоналізм та майстерність солдатів. А ще варто враховувати те, наскільки ЗСУ було озлоблено на колись "братський народ", який змітав цілі села та міста, вбиваючи та гвалтуючи мирних громадян, — усе це зробило українських солдатів рішучими, сміливими, хоробрими, тими, хто міг перекусити російську гідру.

І ось через рік рашистські солдати бояться ЗСУ як вогню. За це, до речі, окрема подяка російським пропагандистам, які приписують українським воїнам надлюдські здібності, залякуючи таким чином ще більше за своїх "хероїв".

І навіть попри те, що частина української землі перебувають в окупації, загарбники там нервують і переживають, як би ЗСУ раптово не прийшли до міста і не розмазали російських "братів" по стіні. І ці страхи відомі всім українцям, а тому партизани проводять особливі психологічні "операції", щоб залякувати росіян та нагадувати їм, на чиїй вони землі.

Наприклад, нещодавно партизани залишили на стіні казарми загарбників у Маріуполі напис "Слава ЗСУ".

Фото стіни із написом опублікував радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, повідомляє Цензор.НЕТ.

"Кальміуський район. Стіна казарми росіян. Маріупольці нагадали, на кого дійсно чекає і кому вірить український Маріуполь!" – написав радник мера міста.

Скріншот із сайту Цензор.НЕТ

Читайте також: