Про безпробудне пияцтво в лавах російських військових не знає лише сліпого і глухого. Алкоголізм - відмінна риса російської армії, якій не потрібні бронежилети, пайки, медикаменти та зброя. Дай їм горілки – і тоді війна буде тією війною, яку вони малюють собі в головах.

Зрозуміло, алкоголізм – це погано і до добра він росіян не доведе. І вже є перші жертви зловживання підступного 40-градусного напою. У тимчасово окупованому Старобільську, що на Луганщині, військовослужбовці армії РФ вирішили відсвяткувати Хрещення Господнє вельми "традиційним" для росіян способом - напилися і потрапили до лікарні з отруєнням. Мало того, частина солдатів "задвохсотилася".

Докладніше про це інформує Обозреватель, посилаючись на заяву голови Луганської ОВ Сергія Гайдая.

Зазначено, що в результаті цього інциденту щонайменше четверо солдатів РФ стали "двохсотими", ще близько 16 - "трисотими".

Одна жінка, згідно зі скріншотами, які опублікував Гайдай, написала в мережі, що "захисники Донбасу", які приїхали з Російської Федерації, "дуже сильно напилися".

Скріншот з Обозревателя

Скріншот з Обозревателя

Також Гайдай уточнив, що дані про кількість жертв "зеленого змія" набагато більші, ніж зазначено в офіційній інформації.

Читайте також: