Сьогодні, 19 січня 2023 року, Олександр Лукашенко зустрівся з главою російського МЗС Сергієм Лавровим. Диктатор та російський міністр обговорювали війну в Україні.

Так, у четвер, 19 січня, Сергія Лаврова було прийнято Олександром Лукашенком у Мінську. Зустріч тривала близько півтори години.

У ході політики обговорили всі стратегічні напрями подальшого поглиблення союзництва двох сторін відповідно до домовленостей у контексті інтересів Союзної держави. Зокрема, йшлося про військово-політичну сферу, сферу безпеки, про економіку, гуманітарну та інші галузі.

При цьому багато журналістів звернули увагу на одну із фраз Лукашенко.

"Проблеми, пов'язані з операцією Російської Федерації в Україні. Все, що я обіцяв, все, що потрібно для Росії в цей непростий період (що там для Росії… Для нас — для Росії та Білорусі), ми робимо. Думаю, Сергій Федорович ( глава МЗС Білорусі Сергій Алейник (Прим. ред.) вам докладніше про це розповість", - сказав Лукашенко.

Враховуючи, що президент Білорусії Олександр Лукашенко ніколи не приховував, що він у всьому "допомагає російським братам, росіянам", можна лише здогадуватися, про що йдеться.

У свою чергу глава російського МЗС Сергій Лавров у ході прес-конференції повідомив, що обговорив з білоруським лідером Олександром Лукашенком взаємодію Москви та Мінська у військово-політичній сфері. Також він заявив, що Росія та Білорусія мають єдину позицію щодо цілей СВО в Україні.
"Під час півторагодинної зустрічі ми обговорили всі стратегічні напрями подальшого зміцнення нашого союзництва відповідно до тих домовленостей, які досягаються президентами наших держав", — заявив Лавров.

Читайте також:

Спи спокійно, наш улюблений Буба: труну Вахтанга Кікабідзе накрили українським та грузинським прапорами. Фото

Просто до сліз: маленька українка зворушливо зустріла дідуся з фронту. Відео

У Кремлі вже панікують: Велика Британія передає Україні рекордний пакет військової допомоги. Що туди входить