Ні для кого не секрет, що сьогодні на фронті захисники та захисниці Украіни дивляться в очі смерті кожного дня. Хтось з них виходить переможцем з цієї дуелі та йде далі, а хтось помирає героєм на полі боя. І всі вони роблять це з думкою про майбутнє української нації та мирне життя наших дітей.

В свою чергу ті, хто наразі перебуває в тилу і відносно спокійно спить вночі, має можливість ходити на роботу та працювати заради підтримки держави цінують, що в нас є наші мужні та сильні воїни, які дбають про нашу безпеку 24/7, а ми дбаємо про них.

Зворушливе відео зустрічі маленькою патріоткою свого дідуся-прикордонника зачепило за живе користувачів мережі. Трирічна дівчинка Ліза подарувала захиснику країни сині та жовті повітряні кульки і сказала "Слава Україні".

Роликом поділилася Державна прикордонна служба України на YouTube-каналі. Пресслужба розповіла: героя відео звуть Сергій, він мобілізувався до лав ДПСУ у 2014 році, коли Росія вперше підступно атакувала наші кордони

Чоловік брав участь в АТО, розпочавши свій бойовий шлях поблизу Бахмута (на той час Артемівськ) Донецької області, де прикордонники гідно стримували російську збройну агресію. Пізніше українець вирішив продовжити службу й підписав контракт.

Коли країна-агресорка розпочала повномасштабне вторгнення до нашої країни, Сергій разом із побратимами-прикордонниками стали на захист України. Спершу він був на Чернігівському напрямку, потім – на сході.

Вдома на захисника чекали дружина, дочка, а найбільше – трирічна внучка Ліза.

"Дитячі обійми – це найцінніше для дідуся. Нехай кожен український захисник і кожна захисниця повернуться додому, до своїх рідних та близьких!" – написали в ДПСУ.

Читайте також:

Путін уже готується до гіршого: просто в Москві розмістили системи протиповітряної оборони. Фото

Путін почне заїкатися: Німеччина завдала удару по Кремлю. Починається крах країни

Готується великий наступ навесні: Жданов розповів, чого чекати від Путіна

Ізраїль допоможе Україні закрити небо від будь-яких безпілотників. Путіна притиснули