Українські Герої ЗСУ отримуватимуть чергову військову допомогу від Великобританії. Є відомості про те, що найближчим часом на фронт прибудуть бойові машини Bulldog, які сильно підсилить нашу піхоту.

Ні для кого не секрет, що Британія приготувала ще один пакет військової допомоги для України. Зараз йтиметься про бойові броньовані машини для воїнів ЗСУ.

Британський міністр оборони Бен Воллес заявив, що окрім цих військових машин будуть також передані танки Challenger 2 для Героїв України, щоб вони могли давати більш серйозну відсіч путінським окупантам. Такі танки спочатку будуть передані в кількості 14 штук, що може вплинути на деякі напрямки на фронті.

Важливо зауважити, що президент України Володимир Зеленський вже подякував західним партнерам за те, що вони передають Україні танки, БТР та артилерію. За його словами, саме ця бойова техніка допоможе українським Героям звільняти тимчасово окуповані території від російських окупантів.

Як відомо, броньовані машини Bulldog являють собою гусеничний бронетранспортер, створений на базі FV432. Саме такі машини були на озброєнні Британії у 1960 роках. Екіпаж складається з 2-х осіб, а в такий БТР вміщується 10 осіб. Він призначений для того, щоб доставляти піхоту на поле бою, що значно допоможе героїчним воїнам ЗСУ.

Читайте також:

Танки Leopard, системи проти дронів "Шахед" та сюрпризи для Путіна: Захід пішов на рекордне озброєння України. Подробиці

Його вже не бояться: Гіркін розповів, як будь-хто може відрізнити Путіна від його двійника