Японія вже почала готувати комплексний пакет сильної допомоги для України. Так, це говорить про те, що підтримка українських партнерів нікуди не поділася, а навіть навпаки, вона стає дедалі сильнішою.

Цю інформацію опублікували на порталі новин "tsn"

У зв'язку з тим, що Японія чітко розуміє, чим може закінчитися перемога Росії у цій війні, було ухвалено рішення посилити допомогу Україні.

Координатор Білого дому в Індо-Тихоокеанському регіоні Курт Кемпбелл у Центрі стратегічних та міжнародних досліджень відкрито заявив, що Японія готує потужний комплект допомоги для України.

"У прем'єр-міністра Японії Фуміо Кішиди є план дій, і він уже активно займається проблемами України", – сказав Курт Кемпбелл.

Крім цього, Кишида раніше казав, що якщо Росія виграє у війні, яку вона ж розв'язала проти України, то це скаже про те, що РФ не зупинитиметься і війна може бути і в інших частинах світу, зокрема й на території Азії.

"Я повністю очікую, що у відповідний час Японія представить конкретний план підтримки України різними способами. Вони беруть активну участь у багатьох дискусіях контактної групи про підтримку України і є ключовим її учасником", - заявив координатор Білого дому в Індо-Тихоокеанському регіоні.

Читайте також:

Його вже не бояться: Гіркін розповів, як будь-хто може відрізнити Путіна від його двійника

Фатальний кінець для Путіна: Фейгін розповів, що чекає на Росію найближчим часом

Готується великий наступ навесні: Жданов розповів, чого чекати від Путіна