Є відомості про те, що Кремль вкотре вигадав шантаж, завдяки якому хоче посадити Київ за стіл переговорів. Так, Путін вирішив діяти у своєму агресивному стилі й надалі, щоб усе було на його умовах.

Цю інформацію надали на порталі «obozrevatel», посилаючись на слова Олексія Резнікова.

Міністр оборони України Олексій Резніков попередив усіх, що Путін має наміри сісти за стіл переговорів з Києвом. Саме через це глава Кремля загрожує новою хвилею наступу, щоби все було на його умовах.

Крім цього, український чиновник зазначає, що командири Росії йдуть на відчайдушний крок через те, що чітко усвідомили, що їхні плани щодо України з тріском провалилися.

За словами Олексія Резнікова, Кремль усіма силами намагається зберегти свій диктаторський режим, а тому готовий загрожувати й надалі новими наступами на Україну. Це єдиний на даний момент шанс для Путіна досягти переговорів на своїх умовах.

Також він наголосив на тому, що Росія має намір показати себе «переможцем» у тій війні, яку розв'язала на території України. Кремль хоче захопити Луганську та Донецькі області, щоб показати, що це й було їхньою метою, а відповідно, продати це як «перемогу».

Важливо зауважити, що Олексій Резніков сказав, що Україна не відступить від своїх позицій і переговори можливі лише за умов України.

Читайте також:

Його вже не бояться: Гіркін розповів, як будь-хто може відрізнити Путіна від його двійника

Фатальний кінець для Путіна: Фейгін розповів, що чекає на Росію найближчим часом