Насправді 17 січня багато на іменинників. Це й Олександр, Артем, Опанас, Денис, Юхим, Йосип, Клим, Лука, Микола, Остап, Павло, і навіть Прохор, Родіон, Семен, Станіслав, Степан, Тимофій, Пилип та Яків.

Докладніше про те, який характер має людина з конкретним ім'ям, читайте в нашому матеріалі.

Олександр. Він є дуже наполегливим, самовпевненим, дуже розважливим та сміливим. Не любить хуліганити і не робить поганих вчинків. Є дуже гордим, буде добрим сім'янином.

Артем. Має значний авторитет в оточення, чому завжди впевнений у собі та у своїх силах. Дуже прямолінійний, щедрий, раціональний, товариський. Але у стосунках непостійний.

Опанас. Врівноважений і спокійний у житті. Неконфліктний. У душі Опанас щирий альтруїст, який прагне нести добро. Жінки в нього закохуються миттєво, від цього він часто втрачає свідомість.

Денис. Є справжнім оптимістом. Любить бути у центрі уваги. Дуже акуратний і щасливий чоловік, який має свої принципи й суворо дотримується їх життя.

Юхим. Має природний оптимізм, дуже товариський. Дуже прив'язаний до будинку та сім'ї. Вибагливий до їжі, дружині не просто догодити йому.

Йосип. Самозакоханий, потайливий, уразливий. Є високоморальним чоловіком, який дуже відданий друзям.

Клим. Спокійний, допитливий, прагне бути кращим за інших. У зрілому віці стає більш затятим і прагматичним. Легко адаптується до життєвих змін. Вважає за краще бути ведучим, і люди з радістю за ним йдуть.

Лука. Дуже серйозний та важливий. Має гарну інтуїцію та аналітичний склад розуму, і завжди намагається керуватися лише логікою.

Микола. Суперечливий характер: то суворий, то веселий, то замкнутий, то комунікабельний, то легкий, то напружений. Від цього його буває важко зрозуміти. З усім тим, є душею компанії, що часто стає начальником.

Остап. Дуже завзятий, цілеспрямований, трохи скрупульозний. Важко сходитися із новими людьми. Остапу завжди краще наодинці, а тому в компанії він небалакучий, і не любить їх.

Павло. Допитливий, чуйний, бореться за справедливість і захищає слабких. Є дуже розсудливим, обмірковує кожен свій крок.

Прохор. З дитинства дуже дратівливий і не товариський, хоча дуже чарівна дитина. Відповідально підходить до будь-якої справи, але не поспішає завойовувати світ. Дуже впертий.

Родіон. Це врівноважений і спокійний чоловік, який живе на позитиві й ставиться до людей. Цінує друзів і на багато готовий заради них.

Семен. Має добре розвинену інтуїцію, а тому він не піддається тиску з боку інших і завжди відчуває каверзу. Любить щирих людей і до них також відноситься. Є дуже добродушним.

Станіслав. Має дуже вразливий характер. Знає чого хоче від життя. Легко кидає виклик усім труднощам і виходить із будь-яких поєдинків переможцем.

Степан. Має чіткий розум, добре навчаємо, має добре розвинене почуття власної гідності.

Тимофій. Це один із найбільш життєрадісних людей у ​​світі. Однак дуже ревнивим, але не може жити без спілкування, а тому легко прощає.

Філіп. Примхливий і жадібний, не ділиться нічим. При цьому досить лінивий, через що часто не розкриває власного потенціалу.

Яків. Прагматичний, хитрий, твердий у своїх переконаннях. Шляхом аналізу може спрогнозувати найближче майбутнє. Не любить порадників, хоча сам не проти порадити.

Читайте також: