Варені яйця – гарне доповнення до будь-якого салату. Але іноді чистити їх – суща морока: шкаралупа знімається разом із білком, жовток тече чи кришиться... Тим часом є кілька способів, з допомогою яких можна почистити улюблений продукт, не перетворивши їх у непривабливе місиво.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяМетод з використанням ложки:
Для того, щоб естетично почистити яйце, слід використовувати чайну ложку. З її допомогою обережно розбивайте шкаралупу, а потім чистіть її руками.
Крім цього, розбивши яйце з одного кінця, під шкаралупу акуратно можна засунути ложку і таким чином відокремити відварене яйце від оболонки.
Оцет та сода:
Під час варіння яєць у воду потрібно додати трохи соди та оцту. Ці компоненти пом'якшать шкаралупу, тому в результаті яйце можна буде почистити класичним способом за лічені секунди.
Вода та склянка:
Це оригінальний спосіб чищення варених яєць, для якого вам знадобиться склянка та трохи води.
Читайте також:
Васильєва коляда: що не можна робити 13 січня Традиції та прикмети
Старий Новий рік-2023: які страви обов'язково мають бути на столі