Українцям розповіли досить корисний лайфхак, який може стати в нагоді буквально кожному. Є дуже корисна інформація, яка допоможе зберігати картоплю набагато довше за звичайні терміни.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «telegraf»

Повідомляється, що після збирання картоплі з грядок, потрібно ретельно доглядати не лише за самим ґрунтом, а й самим урожаєм. Так, багато українців неодноразово замислювалися над тим, як продовжити термін зберігання картоплі та інших овочів у льоху.

У мережі є дуже корисна порада про один із хитрих прийомів, яка допоможе зберігатися вашій картоплі довше. Так, експерти мають лайфхак, здатний здивувати своєю простотою.

Важливо відзначити, що фахівці кажуть, що у погребі має бути стабільна температура в районі від 2 до 3 градусів тепла. Але найдивовижнішим фактором є те, що овочі можна зберігати з лимоном. Так, цей цитрусовий допоможе картоплі зберігатися довше у льоху. Наприклад, на 100 кілограм картоплі потрібно лише один великий лимон. Якщо ж у вас немає лимонів – не біда, їх можна замінити кислими яблуками.

Перед тим як додати лимони в ящик, потрібно зробити кілька проколів. Така проста хитрість допоможе уникнути утворення коренеплодів у картоплі.

Читайте також:

Овочі, риба, хліб: в Україні стрімко зростають ціни. Які продукти обійдуться найдорожче

Буде рак шлунка: названі найнебезпечніші овочі, яких потрібно позбутися

Вони є у кожній квартирі: названо 7 продуктів, які прискорюють старіння

Нічний дожор, усім вийти із сутінку! Список продуктів, які можна споживати серед ночі без шкоди для організму