До мережі потрапила інформація про те, що на територію Європи прибули сотні одиниць військової техніки Сполучених Штатів Америки. Так, дуже велику кількість важкої військової зброї планується доставити до Польщі та Литви.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «censor»

Важливо повідомити, що вже зараз у Нідерландах стоять сотні американських транспортних засобів та різноманітна важка військова техніка. Є відомості про те, що все це буде відправлено далі на територію Східної Європи.

Вся ця військова техніка була доставлена ​​кораблями в порт у місті Фліссінген. Військові з Нідерландів повинні зробити все необхідне, щоб ці військові машини були відправлені далі та доставлені до Польщі та Литви.

Крім цього, є деякі подробиці, які говорять про те, що на цих кораблях можна побачити 1275 одиниць техніки і багато сучасних американських танків M1 Abrams, а також бойові машини піхоти Bradley і багато іншого.

Важливо відзначити, що всі ці військові «смаколики» дислокуватимуться на території Польщі та Литви протягом півроку.

Наразі поки що невідомо, чим викликано таке перекидання важкої техніки. Багато українців хотіли б, щоби ця військова техніка була доставлена ​​ЗСУ, але такої інформації немає.

Читайте також:

Зірка фільму "9 рота" Артур Смольянінов готовий воювати проти армії РФ на боці ЗСУ

Танки Leopard, системи проти дронів "Шахед" та сюрпризи для Путіна: Захід пішов на рекордне озброєння України. Деталі

"Купол" над Україною. У ЗСУ розповіли, коли вийде «закрити» небо за допомогою ППО