При приготуванні багатьох страв, переважно десертів та випічки, часто виникає необхідність відокремити курячий жовток від білка. Насправді є багато кулінарного інвентарю, які без проблем дозволять зробити це швидко і без проблем.

Але найдосвідченіші кулінари мають кілька лайфхаків, які без використання додаткових пристроїв, допоможуть за лічені секунди відокремити жовток від білка.

Про найпростіший і найшвидший спосіб інформує ТСН, посилаючись на Tik-Tok обліковий запис користувача під ніком @that40yearguy.

Мало хто не чув про спосіб із пластиковою пляшкою, яка за лічені секунди "всмоктує" жовток із тарілки, куди попередньо розбили куряче яйце. Але, як виявилося, є ще простіше.

Автор відео продемонстрував ефективність цього методу. Для нього необхідний зубчик часнику. Чоловік просто взяв тарілку, розбив у неї яйце і вилив вміст у ємність. Після цього автор трохи змазав два пальці (великий і вказівний) об очищений зубчик часнику і зміг просто і без проблем підняти яєчний жовток, немов це кулька, що здулася.

@that40yearguy

Talk about a game changer! 🤯🤯 #tips #tricks #hacks #todayilearned #hack #todayyearsold #todaywelearned #wow #that40yearguy #tipsandtricks #noway #eggchallenge #eggyolk

♬ Originalton - German Griffin

Читайте також: