У розвідці Британії попередили про те, що Росія готує наступ протягом наступних кількох тижнів. Так, окупанти та Путін у відчаї готові знову штурмувати Україну.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин «ТСН»

Українцям важливо знати, що з'явилися нові свіжі дані від розвідки Великобританії. За їхніми словами, РФ готує запеклу спробу знову наступати на території України.

Генерал лорд Річард Даннатт, колишній начальник британського Генштабу, вирішив нагадати про те, що Росія мобілізувала ще близько 300 тисяч росіян. Ці росіяни не отримали потрібної підготовки та мають дуже мало обладнання, але їх все одно відправлять на війну в Україні.

"Цю велику, але погано організовану армію буде кинуто в атаку, яку Україна має витримати. Як тільки російські рядові зрозуміють, що вони не перемагають, їхній моральний дух впаде ще нижче. У цей момент, який я очікую побачити ранньою весною, Зеленський має бути у стані розпочати контратаку. Якщо Захід не гарантує, що його війська мають необхідну зброю, Україна не зможе завдати цього нокаутуючого удару", - заявив Річард Даннатт.

Як не дивно, колишній начальник британського Генштабу стверджує, що війна не закінчиться переговорами, все має вирішитись лише на полі бою.

"І не можна вважати, що Путін програє війну чи навіть пішов на компроміс. Його єдина надія утримати владу – військова перемога. Для Заходу це неможливо. Поки Британія надала неоціненну військову допомогу Україні, але не надсилала танки, боячись втягнути нас у відкриту війну з Росією. Час цієї обережності минув: 2023 рік має стати вирішальним", — продовжив британський генерал.

Також Річард Даннатт упевнений, що Україна має отримувати більше наступальної важкої зброї, а саме танки «Челленджер».

Читайте також:

Живим його вже не віддадуть: Чорновіл розповів, як у Кремлі готуються до повалення Путіна

У Росії невдовзі розпочнуться бунти: аналітик дав прогноз щодо ліквідації Путіна