Коли картопля набридла як гарнір до обіду, можна спробувати приготувати інші варіанти страв за участю цього овочу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСкладові:
- картопля 6-7 шт;
- спеції, сіль та перець за смаком;
- 1 яйце;
- 2 ст.л муки;
- панірувальні сухарі;
- олія для смаження.
соус:
- 1 цибулина;
- олія для смаження;
- сіль та перець за смаком;
- 2-3 ст.л сметани чи вершків.
Бульби картоплі потрібно добре помити і відварити у підсоленій воді до готовності 20-30 хвилин. Відвар зливаємо, а картопля потрібно розм'якшити товкучкою в пюре або скористатися м'ясорубкою.
З картопляного тіста сформуйте 8-10 невеликих грудочок, кожен викладете на дощечку, присипану мукою, придавіть долонькою, щоб вийшли плоскі коржики.
Смажте їх на середньому вогні з обох боків до легкої рум'яної скоринки приблизно по 3 хвилини з кожної.
Читайте також:
У киян є свій секрет: як легко приготувати котлети по-київськи в домашніх умовах
Сім'я буде у захваті: як приготувати картопляну запіканку з фаршем та грибами. Рецепт
Стародавній секрет розкритий: чому жінкам необхідно їсти рибу