На початку потрібно заздалегідь приготувати масло для начинки. Для цього олію кімнатної температури змішуємо із зеленню, переважно використовується кріп, і додаємо чайну ложку трюфельної олії для смаку. Його треба посолити, ще раз перемішати. Далі викладаємо масу на харчову плівку та формуємо у вигляді ковбаски. Відправляємо його в морозилку до застигання.

Коли олія застигла, починаємо готувати саму котлету.

Розрізаємо куряче філе вздовж, але не дорізаючи до кінця, щоб можна було розкрити філе як книгу.

Кладемо філе під харчову плівку та відбиваємо його – це робиться для того, щоб філе стало тоншим. У жодному разі не можна його розірвати, будьте обережні!

Дістаємо наше масло з морозильної камери і розрізаємо спочатку навпіл, а потім уздовж, щоб вийшло 4 довгі рівні частини.

Загортаємо масло у невеликий шматочок філе, а потім у великий шматок філе, щільно притискаючи його.

Вже загорнутий у філе шматочок відправляємо спочатку в борошно, потім в яйце, а потім у панірувальні сухарі.

Обсмажуємо наші котлети у великій кількості олії, перевертаючи їх до золотої скоринки. Після чого відправляємо до духовки на 15 хвилин для подальшого приготування м'яса зсередини.

Читайте також:

Сім'я буде в захваті: як приготувати картопляну запіканку з фаршем та грибами. Рецепт

Стародавній секрет розкритий: чому жінкам необхідно їсти рибу