Політичний аналітик та колишній народний депутат України Тарас Чорновіл сказав про те, що на території Росії можуть розпочатися бунти, а тирана Путіна можуть прибрати та звалити всю провину на нього.

Цю інформацію опублікували на порталі новин «glavred»

Очевидно, що росіяни вже змирилися з тим, що проти них було запроваджено багато санкцій. Незважаючи на це, вони продовжують і надалі підтримувати війну в Україні. Однак проблеми у самих росіян стають все серйознішими з кожним днем, а це може говорити про потенційне повстання.

Колишній народний депутат України Тарас Чорновіл сказав, що Путін не залишив собі планів про відступ. Це говорить про те, що глава держави-терористки не має наміру зупинятися.

Також повідомляється, що Путін готовий йти на переговори лише у тому випадку, якщо Україна погодиться на те, щоб залишити окуповані території РФ. Однак ніхто на такий крок не погодиться.

"Але продати світ на основі відмови від територій Путін не може. Тому, відповідаючи на ваше запитання, не має значення, чи будуть у Путіна війська – він все одно воюватиме. Аж до того моменту, поки в РФ не відбудеться кардинальних змін, які можуть призвести до його ліквідації та повалення", - сказав Чорновіл.

Також він додав, що Путін може відбирати активи у олігархів, щоби фінансувати війну.

"Путін, згідно з повідомленням Інституту дослідження війни, має намір конфіскувати ресурси та активи тих російських олігархів, які не підтримують війну Росії проти України. Щоправда, це чи ні, але ці активи - це ресурс для ведення війни принаймні ще протягом року", - додав експерт.

Крім цього, колишній український депутат сказав, що російський наступ триватиме доти, доки ЗСУ не повернуть дуже важливі території назад.

"Крім Мелітополя, не менш болючими для Росії будуть прорив у Донецьк та Луганськ. Всі ці точки можуть перевернути ситуацію всередині Росії та спровокувати там певне обурення, оскільки невдачі покажуть росіянам, що "Акела схибив". Ще один переломний момент – якщо нарешті у тих, хто проводить ці військові заходи в РФ, прокинеться інстинкт самозбереження, і вони знайдуть спосіб для фізичної ліквідації Путіна", – продовжив Чорновіл.

Читайте також:

Новий масштабний наступ Росії: куди Путін навесні та влітку кине сотні тисяч мобілізованих

Екстрасенс попередив: на Путіна вже готується замах. Що відбувається у Кремлі